نمایندگی رسمی نیوشا | صد هزارتومان اعتبار برای خرید بالای یک میلیون | ارسال رایگان برای سفارشات بالای 500 هزار تومان

دمنوش چای سیاه

بازدید: 570 بازدید
دمنوش چای سیاه

دمنوش چای سیاه

چای سیاه یک جایگاه ویژه در جهان دارد و پس از آب، دومین نوشیدنی پرمصرف دنیاست. در ایران نیز، چای سیاه دارای طرفداران بسیار زیادی است و در تمام میهمانی‌ها و دورهمی‌ها به عنوان یکی از نوشیدنی‌های اصلی شناخته می‌شود. قبل از اینکه به عنوان یک نوشیدنی محبوب معرفی شود، چای سیاه در طب سنتی برای مصارف دارویی استفاده می‌شد. این نوشیدنی منبع عالیی از آنتی‌اکسیدان‌ها است که نقش مهمی در حفظ سلامت بدن دارند. در این مقاله، قصد داریم دمنوش چای سیاه، این نوشیدنی محبوب، پرداخته و این موضوع را مورد بحث قرار دهیم. ما را همراهی کنید.

چای سیاه چیست؟

چای سیاه یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های جهان است. این نوشیدنی محبوب، ترکیبی از برگ‌های خشک چای است که زمانی که با آب داغ ترکیب می‌شود، به شما لذت بخش و رضایت‌بخشی ارائه می‌دهد. چای سیاه بیش از ۵۰۰ سال است که مورد توجه مردم قرار گرفته است و معمولاً طعم قوی‌تری نسبت به دیگر انواع چای مانند چای سبز دارد. برخی از انواع چای ممکن است کافئین بیشتری داشته باشند و در عین حال دیگر انواع از تأثیر آرام بخش برخوردارند.  چای دارای فلاوونوئیدهایی است که خصوصیات آنتی‌اکسیدانی دارند و می‌توانند سلامت سلول‌ها را حفظ کنند. همچنین ممکن است خطر بیماری‌های قلبی و برخی انواع سرطان را کاهش دهد.چای سیاه معمولاً بدون شیر می‌خورد و از گیاه چای (Camellia sinensis) به دست می‌آید. سطح اکسیداسیون بالای آن رنگ و طعم بی‌نظیر آن را ایجاد می‌کند، که معمولاً به رنگ قهوه‌ای تیره و طعم شیرین دارد.

دمنوش چای سیاه
دمنوش چای سیاه

فواید چای سیاه:

1.لاغری:

مطالعات نشان داده‌اند که مصرف چای سیاه می‌تواند در کاهش وزن موثر باشد. این نوشیدنی حاوی مولکول‌هایی است که از انواع دیگر چای بزرگتر هستند، که این به این معناست که مولکول‌های چای سیاه بیشتری از زمان در روده کوچک می‌مانند و فرایند هضم را طولانی‌تر می‌کنند. این ویژگی می‌تواند به افزایش جمعیت باکتری‌های مفید در روده کمک کند و در نتیجه، بافت‌های کبدی رسوبات چربی را با کارایی بیشتری می‌سوزانند. علاوه بر این، کافئین موجود در چای سیاه می‌تواند سطح انرژی و میزان سوخت‌وساز را افزایش دهد. همچنین، کافئین موجود در چای، دمای بدن را افزایش می‌دهد که منجر به افزایش سوخت‌وساز مواد مغذی و ویتامین‌ها و در نهایت چربی‌سوزی می‌شود.

  فواید استفاده از چای ماسالا

2.پوست و مو:

چای سیاه می‌تواند برای تقویت مو مفید باشد. این نوشیدنی حاوی اسید تانیک است که به مرور زمان موها را تیره می‌کند. برای استفاده از آن، می‌توانید چند فنجان چای سیاه را با استفاده از 6 قاشق غذاخوری از برگ‌های آن یا 6 عدد چای کیسه‌ای آماده کرده و آن را خنک کرده و روی موهای خود بریزید. سپس 30 دقیقه صبر کنید و موهای خود را بشویید. چای سیاه حاوی مقادیر کمی از مواد معدنی مغذی مانند سدیم، پتاسیم، منیزیم و فسفر است که در تقویت مو مؤثر هستند.

علاوه بر این، چای سیاه برای پوست فوایدی نیز دارد. این نوشیدنی حاوی آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی فنول‌ها است که از پیری پوست جلوگیری می‌کنند. همچنین، مصرف چای سیاه می‌تواند لکه‌ها و جوش‌های صورت را کاهش دهد و از پوست در برابر ایجاد چین و چروک محافظت کند. به گفته متخصصان، چای سیاه دارای خاصیت پاک کنندگی پوست است و سموم ناشی از لکه‌ها را دفع می‌کند. برای استفاده از آن به صورت ماسک، می‌توانید چای سیاه و سرد را در یک کاسه بریزید و به کمک پنبه آن را روی صورت خود بمالید و به مدت چهار هفته به طور منظم از آن استفاده کنید تا نتیجه بهتری دریافت کنید.

دمنوش چای سیاه
دمنوش چای سیاه

3.قلب:

گرفتگی رگ‌ها، ناشی از تجمع پلاک در دیواره‌های سرخرگ، ممکن است به بیماری‌های قلبی منجر شود. اما شما می‌توانید با نوشیدن چای سیاه از این مشکل پیشگیری کنید. یک مطالعه انجام‌شده در سال 2004 توسط محققان دانشگاه مریلند نشان داد که آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای سیاه و چای سبز قادرند با رادیکال‌های آزاد مبارزه کنند. این رادیکال‌ها می‌توانند باعث گرفتگی رگ‌ها و حتی سکته قلبی شوند. تحقیقات نشان دادند که نوشیدن 3 فنجان چای در روز می‌تواند بدن را در برابر بیماری‌های قلبی محافظت کند.

دمنوش چای سیاه
دمنوش چای سیاه

4. ضد سرطان:

تحقیقات انجام‌شده توسط موسسه ملی سرطان نشان می‌دهد که پلی فنول‌های موجود در چای ممکن است رشد تومور را کاهش دهند. مصرف چای سیاه بر کاهش سرطان تأثیرگذار است، اما بر روی انواع خاصی از سرطان‌ها تأثیر می‌گذارد. مطالعات نشان داده‌اند که چای سیاه ممکن است تأثیر مثبتی بر سرطان‌های مثانه، ریه و پروستات داشته باشد.

  خرید پک چاقی صورت نیوشا

5.تقویت سیستم ایمنی:

مصرف چای می‌تواند به از بین بردن میکروب‌ها و باکتری‌های مضر کمک کند و آسیب سلول‌ها در بدن را کاهش دهد. تانن موجود در چای سیاه به مبارزه با ویروس‌هایی مانند آنفلوانزا، اسهال خونی و هپاتیت کمک می‌کند. چای سیاه همچنین حاوی آنتی‌ژن‌هایی است که به تقویت پاسخ ایمنی کمک می‌کند.

تفاوت چای سیاه و سبز:

چای سیاه و چای سبز تا حدودی فواید مشابهی دارند، زیرا از یک گیاه گرفته می‌شوند و تفاوت آن‌ها در فرایند فرآوری آنها است. فرآیند اکسیده کردن زمانی اتفاق می‌افتد که برگ‌ها به مدت طولانی در معرض هوا قرار بگیرند. به‌عبارت ‌دیگر برگ‌های چای سیاه بیشتر خشک می‌شوند. آنزیم‌ها، مواد شیمیایی موجود در برگ‌ها را تجزیه می‌کنند و باعث ایجاد رنگ تیره در چای سیاه می‌شوند. در مقابل، چای سبز از برگ‌هایی تهیه می‌شود که اکسید نشده‌اند. فرایند اکسیده شدن ممکن است فوایدی در چای سیاه ایجاد کند که در چای سبز وجود ندارد. به‌طوری کلی، چای سیاه ممکن است فوایدی مانند کاهش خطر ابتلا به برخی از سرطان‌ها، محافظت از قلب در برابر گرفتگی رگ‌ها و تنظیم فشار خون را با مصرف به‌اندازه مناسب داشته باشد.

سخن اخر:

اگر به‌دنبال یک نوشیدنی کم‌کالری با کافئین کمتر از قهوه یا نوشیدنی‌های انرژی‌زا هستید، چای سیاه گزینه بسیار خوبی است. چای سیاه عطر و طعم قوی و منحصربه‌فردی دارد و حاوی مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است که می‌تواند فواید سلامتی به همراه داشته باشد. این فواید شامل بهبود کلسترول، سلامت روده و کاهش فشارخون است. مهم‌تر اینکه، چای سیاه نوشیدنی در دسترسی است و تهیه آن برای بیشتر افراد راحت است. بااین‌حال، توصیه می‌کنیم در مصرف هر چیزی ازجمله چای سیاه تعادل را رعایت کنید.

شماره تماس:

09034898328

ایمیل:

info@nooshatea.ir

مطالب بیشتر:

  1. خواص دمنوش چای سیاه و هل نیوشا
  2. طرز استفاده از روغن تخم کدو برای مو
  3. نسخه جادویی لاغری و کاهش اشتها

 

دسته‌بندی سلامت
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت