نیوشا برندی است که با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و تلفیق طب نوین و طب سنتی ایران زمین در زمینه گیاهان دارویی توانسته دمنوش هایی با بهترین کیفیت و مزه را برای مصارف مختلف تولید کند.
طرز تهیه چای ماسالا نیوشا با شیر
1- ادویه های ماسالا را ترکیب کنید:
دانههای هل را از غلاف درآورده و با بادیان ستارهای و دانههای فلفل به آرامی درون هاون آسیاب کنید. ادویههای آسیاب شده را همراه با زنجبیل، دارچین، چای سیاه و یک فنجان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید.
2- بگذارید ادویه ها دم بکشند:
اجازه بدهید تا مواد به حد جوش برسند و سپس حرارت را خاموش کنید. بهتر است نگذاریم مواد با یکدیگر زیاد بجوشند چرا که ممکن است تلخ شوند. پس از جوش آمدن آب، بگذارید مواد حداقل برای 10 دقیقه دم بکشند. هر چقدر زمان بیشتری را به دم کشیدن اختصاص بدهید، طعم قویتری خواهید داشت.
3- شیر را اضافه کنید:
شیر را به مواد اضافه کنید، حرارت را روشن کنید و اجازه بدهید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن شیر حرارت را خاموش کنید.
4- چای ماسالا را نوش جان کنید!
در این مرحله میتوانید شیرین کننده دلخواه خود را به نوشیدنی اضافه کرده و هم بزنید. پس از اینکه چای به شیرینی دلخواه شما رسید آن را درون لیوان دلخواهتان از صافی رد کنید و نوش جان کنید!
همین الان بخرید:
چای ماسالا نیوشا | 100 گرمی
فروشگاه نوشاتی:
فروشگاه اینترنتی دمنوش های نیوشا (نوشاتی) عرضه کننده انواع چای و دمنوش های گیاهی نیوشا