نمایندگی رسمی نیوشا | صد هزارتومان اعتبار برای خرید بالای یک میلیون | ارسال رایگان برای سفارشات بالای 500 هزار تومان

طرز تهیه چای ماسالا نیوشا با شیر

بازدید: 1,237 بازدید
طرز تهیه چای ماسالا نیوشا با شیر

نیوشا برندی است که با استفاده از  تکنولوژی روز دنیا و تلفیق  طب نوین و طب سنتی  ایران زمین  در زمینه گیاهان دارویی توانسته دمنوش هایی با بهترین کیفیت و مزه را برای مصارف مختلف تولید کند.

طرز تهیه چای ماسالا نیوشا با شیر

1- ادویه های ماسالا را ترکیب کنید:

دانه‌های هل را از غلاف درآورده و با بادیان ستاره‌ای و دانه‌های فلفل به آرامی درون هاون آسیاب کنید. ادویه‌های آسیاب شده را همراه با زنجبیل، دارچین، چای سیاه و یک فنجان آب درون یک قابلمه کوچک بریزید.

2- بگذارید ادویه ها دم بکشند:

اجازه بدهید تا مواد به حد جوش برسند و سپس حرارت را خاموش کنید. بهتر است نگذاریم مواد با یکدیگر زیاد بجوشند چرا که ممکن است تلخ شوند. پس از جوش آمدن آب، بگذارید مواد حداقل برای 10 دقیقه دم بکشند. هر چقدر زمان بیشتری را به دم کشیدن اختصاص بدهید، طعم قوی‌تری خواهید داشت.

3- شیر را اضافه کنید:

شیر را به مواد اضافه کنید، حرارت را روشن کنید و اجازه بدهید تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن شیر حرارت را خاموش کنید.

4- چای ماسالا را نوش جان کنید!

در این مرحله می‌توانید شیرین کننده دلخواه خود را به نوشیدنی اضافه کرده و هم بزنید. پس از اینکه چای به شیرینی دلخواه شما رسید آن را درون لیوان دلخواه‌تان از صافی رد کنید و نوش جان کنید!

همین الان بخرید:

چای ماسالا نیوشا | 100 گرمی

فروشگاه نوشاتی:

فروشگاه اینترنتی دمنوش های نیوشا (نوشاتی) عرضه کننده انواع چای و دمنوش های گیاهی نیوشا

  طرز تهیه دمنوش ریز میوه نیوشا
دسته‌بندی بلاگ
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

ورود به سایت